Volg ons ook op Facebook!

   
     Bel: 06-51160249
Tap To Call

Fish Spa Peeling   arrow

De Garra Rufa visjes (ook wel knabbelvisjes of Dr. Fish visjes genoemd) komen oorspronkelijk uit Turkije, Syrië, Iran en Irak. In deze landen is de heilzame werking van de Garra Rufa visjes dan ook al heel lang bekend. De Garra Rufa visjes groeien op in de warmwaterbronnen van de thermale rivieren en wateren van Turkije, Syrië, Iran en Irak. Ze hebben een natuurlijk enzym ontwikkeld dat tijdens het “knabbel-proces” afgescheiden wordt. Dit enzym heeft een regenererende werking op huidaandoeningen en een vitaliserende uitwerking op de onderliggende huid. Dit maakt deze Garra Rufa visjes zo uniek. De Garra Rufa vis is een slanke karperachtige vis die in het wild wel 12 centimeter kan worden.

Echter in een kunstmatige leefomgeving zoals in de Garra Rufa Fish Spa worden de visjes ongeveer 4-5 centimeter, afhankelijk van de grootte van de fish spa en het aantal Garra Rufa visjes in het water. De Garra Rufa vis leeft in een watertemperatuur van gemiddeld 25 – 35 graden onze tanks zijn ook voorzin van filters om de water te reinigen.  De drie belangrijkste eigenschappen van de Garra Rufa visjes:

  • De Garra Rufa visjes verwijderen alle dode huidcellen
  • De micro-gepulste zuigkracht veroorzaakt een massage, stimuleert uw acupunctuurpunten en activeert uw bloedsomloop
  • De Garra Rufa visjes scheiden tijdens het “knabbelproces” een enzym af. De huid die ontstaat is sterker en gezonder dan voorheen.

Een fish spa behandeling is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Heeft u een (kinder)verjaardag, een vrijgezellenfeestje, een uitje met vrienden en vriendinnen of een bedrijfsuitje neem dan voor meer informatie, over de mogelijkheden, even contact met ons op. Wij beschikken over een 2-persoons voet fish spa . In onze fish spa zit u privé. Een fish spa behandeling bij ons staat garant voor een unieke ervaring in een ontspannen en sfeervolle omgeving.